Nyheter | Göteborgs Brantaste
StartNyheterAnmälanAnmäldaPartners

3 september 2021

Tack för ett lyckat Göteborgs Brantaste 2021

Som alltid helt fantastiska deltagare som tog sig an backarna i onsdags kväll. Att vädret dessutom var med oss och att vi fick en så fin septemberkväll uppe på Brudarebackens topp gjorde det inte sämre.

Ett stort tack till er alla, vi hoppas att ni kommer bära mössorna med stolthet!

Hamnade du på bild?

Kika in vår Facebooksida, där hittar du en mängd bilder ifrån loppet!

RESULTAT

Resultaten för hela loppet hittar du här!

SPURTPRISER

Hur gick det egentligen i First Hill Sprintprize, Downhill Master och Final Climb? Resultaten för de olika spurtpriserna och mellantiderna mellan de olika tidtagningspositionerna hittar du här.

Anna Wallin

30 augusti 2021

Startlista publicerad

Med bara ett par dagar kvar till årets upplaga av Göteborgs Brantaste är en första startlista publicerad. Vi kommer uppdatera denna med efteranmälda kontinuerligt.

För dig som ännu inte är anmäld så håller vi öppet webbanmälan till och med 31 augusti klockan 20.00. Därefter går det att anmälan sig på plats vid starten från och med klockan 16 på tävlingsdagen.

Om det är några oklarheter så nås vi bäst via sociala medier

Joakim Eliasson

9 juni 2021

Ny hemsida

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra Göteborgs brantaste efter den feedback vi får in. En del av vårt arbete kommer vara att förbättra vår närvaro på sociala medier och som en del av detta har ni nu lanserat en ny hemsida. Hemsidan påminner mycket om den tidigare men har nu fått sig ett ansiktslyft. Skulle ni hitta problem med hemsidan eller ha andra förslag hur vi kan förbättra oss nås vi bäst via sociala medier.

Joakim Eliasson

17 mars 2021

Göteborgs brantaste 2021

Tyvärr blev det inget Göteborgs brantaste 2020. Men redan nu har planeringen inför 2021 dragit igång för att kunna arrangera vårt bästa lopp hittills! Vi kommer självklart att hålla koll på utvecklingen gällande Covid-19 i samhället och endast arrangera om vi anser att det går att genomföra på ett smittsäkert sätt. Mer information kommer allt eftersom restriktioner ändras.

Joakim Eliasson

23 juli 2020

Tyvärr inget Göteborgs brantaste 2020

Vi har i det längsta hoppats att restriktionerna som just nu råder på grund av pågående pandemi ska släppa så att vi kan arrangera Göteborgs brantaste 2020 som planerat. Nu har vi dock tyvärr insett att vi måste ge upp. Med de restriktioner som råder just nu, och som förväntas fortsätta råda under inledningen av hösten, ser vi ingen möjlighet att arrangera ett evenemang så som vi vill att det skall vara. Därför kommer det inte att bli något Göteborgs brantaste i år men vi ställer istället in siktet på 2021. Preliminärt datum för nästa års upplaga är onsdagen den 1 september. Väl mött då!

Joakim Eliasson