StartAnmälanStartlistaPartners

PRISER

Alla som tar sig till målet på toppen får en träningsmössa från Trimtex med årets Göteborgs Brantaste-motiv (värde 250 kronor).

Fina priser till de snabbaste

Efter loppet blir det naturligtvis prisutdelning på toppen av backen. De tre bästa killarna respektive tjejerna får fina priser från våra partners.

Utlottade priset

Om du inte tillhör de snabbaste har du ändå chans att vinna fina priser. Utlottade priser fås direkt efter målgång.

Spurtpriser

Förutom tävlingen om vem som är snabbast på hela den 3,8 kilometer har vi tre stycken spurtpriser:

First Hill Sprint Prize

Priset, ett träningskort på Nordic Wellness, vinns av den kille respektive tjej som är snabbast upp för Skatåsbacken, det vill säga från startlinjen och upp till toppen på första stigningen. Dit är det cirka 600 meter och 60 höjdmeter. Perfekt för den startsnabbe!

Observera att det är nettotid som gäller, det vill säga att alla kan vinna oavsett startgrupp. Resultaten baseras helt och hållet på vilken tid du har från att du passerar startbågen tills du passerar tidtagningsbågen på toppen av backen. Observera också att du har ca 30 meters flack löpning på toppen innan du är framme vid tidtagningsbågen.

Mareld Downhill Master

Vem är snabbast nerför? Innan det är dags för sista stigningen väntar en nerförslöpning på cirka 350 meter längs med Brudarebackens liftgata. Den som är snabbast ner är vår Downhill Master och vinner en juste pannlampa från Mareld. Perfekt för den våghalsige!

Salming Final Climb

Vem är bäst på att pressa ut de sista krafterna? Efter sista nerförslöpningen är det dags för en sista stigning upp till toppen. Det är bara ca 400 meter men du skall ta dig upp för 55 höjdmeter. Snabbaste kille och tjej på denna sträcka vinner Salming Final Climb och därmed också ett presentkort från Salming. Perfekt för den spurtsnabbe!

Gbg Soda - Vem tar backen?

När du kommer fram till Salming Final Climb har vår partner Gbg soda ställt ut den en back med läckra svalkande drycker för varje startgrupp. Den som tar den får den! Men då måste hen också ta med sig den upp till målet...

Den perfekta Afterworken

Göteborg Brantaste är den perfekta tävlingen att köra som en social aktivitet tillsammans med dina kollegor, inom kompisgänget/företaget eller föreningen.

Häng gärna kvar på toppen av Brudarebackens topp och dela erfarenheterna från loppet men tänk på att hålla avstånd. Alla som anmäler minst fem löpare från samma förening/företag eller kompisgäng (ni måste uppge samma lagnamn vid anmälan) får en picknickkasse efter målgång.