StartAnmälanStartlistaPartners

Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med 300 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma - det är viktigt för oss! Du vet väl att du får provträna en vecka utan kostnad

Mareld

Oavsett om du snickrar, målar, monterar, reparerar, gjuter, gräver, springer, cyklar eller klättrar så vill vi att din prestation ska vara så nära perfekt som möjligt. Alla våra produkter är skapade med ett enda syfte. Att du ska kunna göra ditt allra bästa i skarpt läge - när ljuset tänds. Lights. Action.

Gbg Soda

Vi gör alkoholfria drycker med vuxna smaker. Drycker som fungerar som ett fullgott alternativ i alla de sammanhang då alkohol inte passar. Man skall inte behöva avstå från att dricka något spännande med stor smak för att man inte kan eller vill dricka alkohol.

Trimtex

Vi på Trimtex hejar på dig. Vi vill dra dig framåt och pusha dig lite extra, vi vet att du klarar det! Vi vet att de nordiska tränings- och tävlingsförhållanderna kräver mycket av dig. Därför utvecklas och testas våra kläder här. Genom att skapa ledande tekniska kläder, unik design, enastående kvalitet och en oslagbar service så skall vi vara utmanaren på marknaden som aldrig vilar, alltid anpassar oss och alltid ger det lilla extra på alla nivåer. När du ska prestera, ska vi leverera. Det kallas respekt. Inga begränsningar, inga kompromisser. Det är Trimtex.

Salming

Salming är ett företag med hjärtat i Göteborg som vill driva utvecklingen av löpningen framåt. Med flera nyheter på skofronten har de hävdat sig i den stenhårda konkurransen på marknaden snabbare än någon hade anat. Salming är dessutom snabbt växande inom produkter för handboll och innebandy. Som huvudsponsor till Göteborgs brantaste är Salming också sponsor av det avslutande spurtpriset, Salming Final Climb.